SZOCIÁLIS ELLÁTÁS

Az élet nehéz szakasza

"Úgy születtél meg, hogy körülötted mindenki nevetett, de te sírtál! 

Igyekezz úgy élni, hogy mikor búcsúzni kell,

Te boldog légy de körülötted mindenki sírjon!"

A cégvezető gondolatai:

- "Tudják számomra nagyon kedves ember volt a nagymamám. Sajnos az utolsó időkben nem lehettem vele, de ő akkor is tudta, hogy nagyon szeretem. Kicsit így a múltamra visszagondolva hálás vagyok azért az 1 év idősotthonban eltöltött időért. Emlékszem mikor a mamákkal elpoénkodtuk például a pelenkázást vagy például volt egy szoba ahova mindig úgy mentem be, hogy Helló csajok! Mindig kikérték maguknak ha nem mondtam, és látják? Gondolhatják milyen kiszolgáltatottnak lenni, de ha a gondozó kedves és szívvel végzi amit végez ezeknek az embereknek akár egy mondattal örömet tud hozni az életükben!"

Szociális gondozás árajánlat

Miért is fontos a törődés?

Az idősek sokszor gondolkodnak el azon, hogy miért is élnek még. Legtöbben azt kívánják, hogy bárcsak vége lenne már a szenvedésnek, a sok gyógyszer szedésének, azt gondolják már mindent megéltek elég volt. Egy idős ember lelkében sok öröm s fájdalom bújhat el melyet nem minden esetben hoznak felszínre. Ilyen korban a legfontosabb akár mint egy gyermeknél is az, hogy mellettük legyünk és támogassuk őket.

Miben számíthat ránk?

Az Europa-Medic Team Ambulance Kft. azért kezdett el idősek gondozásával is foglalkozni, mert mi fontosnak tarjuk azt, hogy az Ön idős hozzátartozója elesett állapotban is kapjon reményt és szeretetet. Célunk, hogy megkönnyítsük az idősöknek az életét ebben az amúgyis elesett időszakban. Kollégáink lelkiismeretesen végzik munkájukat, mert nekünk az ellátott a legfontosabb.